Zoals altijd zeer makkelijk bestellen. Voor Alternate gekozen omdat alles binnen 2-3 werkdagen leverbaar was en de prijs niet te veel hoger dan bij de concurrenten.
Producten:
- Thermaltake Water 3.0 Ultimate
- Fractal Design Define S
- EK-WB fans (zie verderop)
Na een paar dagen niks gehoord te hebben (Na bevestiging) keek ik op de website om erachter te komen dat de casefans (EK-WB Vardar F4 120 ER) de status was verandert in levertijd onbekend.
Hierop (7-6-'17) telefonisch contact opgenomen met Alternate, waarna ik snel en duidelijk te woord werdt gestaan door 1 van hun medewerkers. Hieruit werdt duidelijk dat de casefans niet binnen aanzienlijke tijd leverbaar waren.
Hierop heb ik besloten de casefans te annuleren. Dit ging zonder problemen, De overige producten zijn meteen verzonden en had ik de volgende dag (zie 8-6-'17) al binnen.
En daarnet is het geld ook weer teruggeschreven op mijn rekening!
Zeker een aanrader dus!
ps: Evt. een klein minpunt zou zijn, dat Alternate mij hadden mogen contacteren (zie mail / telefoon) dat mijn bestelling niet leverbaar was. Hier kwam ikzelf na toevallig kijken achter. (Daarom dus de 4 sterren en niet 5)
De waterkoeler (TT water 3.0) was zeer goed verpakt in een grote doos met extra vulling (air pockets). Mijn complimenten hiervoor.
KlantenserviceZeer goed en duidelijk contact gehad. (zie 7-6-'17) tot 2 maal toe telefonisch beantwoord en zeer goed geholpen! Deels annuleren/terugstorten en rest laten verzenden was ook geen probleem en binnen no-time geregeld!