ik vind dat er zeer goed met de omgang gehandeld werd. werd met alles prima geïnformeerd en op de hoogde gesteld. enige minpuntje wat eigenlijk nog niet zo heel erg is is dat er met de verzending geen tijd word aangegeven bij het volgen van het pakketje betreffende de aankomst tijd. voor de rest word alles heel duidelijk aangegeven. helemaal top dus!
Verzendingmn product was goed verpakt en in een zeer nette staat geleverd. geen enkele opmerking verder over toe te voegen
Klantenservicehet mag wat klant gerichten. er mogen wat dingen veranderd worden kwa rekening houden met de consument. ik heb laatst iets gehad met mn beats. er was iets stuk en bij mediamarkt konden ze mij niet helpen omdat ik geen bon meer had. ik vind dat daarom ook om deze dingen te verhelpen dat aankopen geregistreerd moeten worden in het systeem zodat als men een probleem heeft met het product de man bij de klantenservice het kan nachecken. zoals met nu de mediamarkt pas is al een hele verbetering. dit zorgt dat ze terug kunnen kijken naar je aankopen. dit zal ook al een hoop problemen voorkomen. voor de rest word er prima omgegaan met mij als klant aan de telefoon en heb ik hier verder geen enkel commentaar op