Azerty

Zelf een PC samengesteld m.b.v Tweakers BestBuy. Nadat ik tevreden was met het systeem contact gezocht via de mail met Azerty of alles op voorraad was en of zij misschien nog op of aanmerkingen hadden. Zeer vriendelijk contact met zowel de verkoopafdeling als de met TD. Toen alles binnen was kreeg bericht dat ik de assemblage via een livestream kon volgen. Ontzettend leuk was dat.
Algemeen over Azerty: Prima en duidelijke website. Prijzen van de onderdeln zijn OK. Al met al een goed gevoel over Azerty. Maar dat mag ook wel eens over Tweakers gezegd worden

Alles kwam keurig op tijd. Goed te volgen via Track&Trace. Monitor in de originele doos, PC in de doos van de behuizing. Alle niet gebruikte onderdelen keurig meegeleverd..

Bij het installeren van Windows 10 en mijn software bleek een roostertje onder de DVD speler los te zitten. Lipje was afgebroken. Het was niet mogelijk om zoals bij mijn oude PC het hele front te vervangen. De bekabeling voor USB etc. zat er aan vast. Ze zouden een hele nieuwe behuizing bestellen maar dan moest de PC opgestuurd worden naar Azerty en daar had ik niet zo'n trek in. Ik stelde voor om mijn DVD speler een etage te laten zakken en dan was het probleem opgelost. Kreeg zonder daarom te vragen de helft van de assemblage kosten retour.
Zeer te spreken over Azerty en dank aan Tweakers BestBuy!

Scorekaart voor Azerty