Max ICT B.V.

Bestelling gedaan van een aantal onderdelen bij MaxICT, telefonisch contact opgenomen om zeker te weten dat de bestelling inderdaad nog dezelfde dag verzonden zou worden. Helaas een volle week later nog steeds aan het wachten op de producten.

Dezelfde dag nog kreeg ik de volgende status te zien op de website van MaxICT: 'Order verzonden naar externe leverancier', vreemd gezien het feit dat ze claimen dat het product op voorraad was. Een volle week later heb ik de producten nog steeds niet in mijn bezit.

Geen enkele vorm van communicatie mogelijk, chargijnige medewerkers via de telefoon die op geen enkele manier kunnen helpen. Ook na het noemen van een ordernummer de order pas na 4x bellen kunnen vinden, etc etc. Loze beloftes dat status van een levering gecontroleerd zal worden, bespottelijk!
Mocht je het fijn vinden om te weten wanneer je product aankomt op je bezorgadres, zoek dan snel verder naar een andere webwinkel.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops