Coolblue.nl

De betaling verloopt prima en soepel, integratie met ideal is top geregeld. Ook de factuur en het besteloverzicht worden netjes en overzichtelijk per mail afgeleverd.

Eerst werd mijn pakket met een dag vertraagd wegens drukte bij Post NL, soit, kan gebeuren. Vervolgens (lees volgende dag) wordt gemeld bij mij dat het pakket is bezorgd bij het pakketpunt. Toen ik bij het pakketpunt kwam was het pakket gewoon niet aanwezig. Mensen daar konden mij niet vertellen waar het wel was. Ook bij Coolblue was niet bekend waar mijn (850 euro dure) pakketje gebleven was.

De mensen op de klantenservice zijn vriendelijk, en proberen hun uiterste best te doen.

Echter kreeg ik bij de vertraging van Post NL te horen dat het de dag erna aanwezig zou zijn, alleen kon men mij niet vertellen in welk tijdsvak de bestelling geleverd zou worden, ook wist men niet zeker of het de dag erna zou zijn.

Vervolgens bij het "kwijtraken" van mijn pakketje heeft men bij Coolblue gelijk een melding in het systeem gezet, en ging men er gelijk mee aan de slag. Echter heb ik wederom geen antwoord gekregen over wat er mogelijk met het pakketje zou zijn gebeurd, of wat er geregeld zou worden als mijn pakketje niet meer boven water komt.

Beste meneer.mevrouw,

Wat onwijs vervelend om te moeten zien dat jouw bestelling zo mis is gelopen. Dit is natuurlijk niet wat je van ons gewend bent, en zeker niet wanneer je het zo hard nodig hebt. Daarvoor onze excuses. De reden dat alles zo abstract leek te zijn, is een storing bij vele van onze vervoerders. Dit heeft ervoor gezorgd dat zowel communcatie als levering een dusdanige vertraging op hebben gelopen. We willen je natuurlijk wel graag verder helpen, zou je ons daarom kunnen vertellen of alles goed is gekomen. Alvast bedankt.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl