Max ICT B.V.

Ik heb 10 kensington laptop slotjes besteld, prijs was erg goed, stond op voorraad op hun website.

De website toont producten die het 1 op 1 doorzet van hun leveranciers, zonder dat ze er verantwoordelijkheid over willen nemen.

Het bedrijf hanteert de regeling dat zakelijke bestellingen zonder meer geannuleerd kunnen worden. het is gewoon een belachelijk lokkertje.
Ik heb 28-03 besteld, na een aantal dagen moest er opnieuw betaald worden tegen een licht hogere prijs. Er zijn 2 stuks uitgeleverd, na aantal weken geen communicatie heb ik zelf naar de status geïnformeerd. Toen is me verteld dat de laatste 8 stuks wéér in prijs verhoogd zijn.

Het is op het belachelijke af. Ik kan helaas niet minder geven dan 1 ster, anders deed ik het graag.

Van de 10 stuks die besteld werden zijn er 2 geleverd na de eerste prijscorrectie. Daarna wordt er eigenlijk niets meer gecommuniceerd en leek het zelfs online al als 'verzonden' te staan.

Verschuilend achter de voorwaarden, niet pro-actief, weining behulpzaam.

Ze zijn wel netjes in de bewoordingen, waarschijnlijk omdat dit dagelijkse kost is voor hun...

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops