Belsimpel

Het enige lichtpunt aan mijn BelSimpel ervaring. Vinden en vergelijken van abbo's is relatief makkelijk, hoewel hun filteropties voor mijn gevoel te grof zijn en ik veel liever sliders i.p.v. statisch keuzes zie. Prijzen zijn duidelijk en scherp. Verlenging bij Tele2 is veel goedkoper via BelSimpel dan de provider zelf.

Bij de plaatsing van bestelling een specifieke ophaallocatie aangegeven, in verband met mijn werktijden. Bij thuiskomst vind ik in mijn postvak een PostNL niet-thuis kaart zonder 3S-code. BelSimpel wist niks van verzending af, ook al was het vanuit hen verzonden. Aangegeven de 2e poging bij mijn voorkeur ophaallocatie te doen, 2e poging toch thuis gedaan. Pakket op te halen bij een locatie 4 km verder, met openingstijden die ik alleen op zaterdag red.

Update 02/06:

Via Tele2 zelf een nieuwe SIM-kaart aangevraagd en daarmee vandaag gebeld naar hun klantenservice. Te horen gekregen dat de issues vanuit BelSimpel veroorzaakt zijn, terwijl zij de schuld bij Tele2 leggen.

Origineel:

Miscommunicatie, komen beloftes niet na, gebrek aan sympathie en meedenken.

Op zaterdag (3 dagen na bestelling) gebeld door KS, probleem met huidige SIM-kaart en moet worden overgezet naar een nieuwe voor de verlenging. Zou daardoor tijdelijk niet bereikbaar zijn. Afgesproken dit op zondag na 18:00 te doen en kreeg de garantie maandag de nieuwe SIM-kaart en mobiel te krijgen. Mail op zondagnacht, Tele2 heeft langer nodig.

Maandag, na werk, begint het bezorgingsgedoe. BelSimpel weet nergens vooraf. BelSimpel reactie op de bagger locatie na 2e bezorging komt neer op: "Uhh, ja, kut voor je. We hebben geen idee wat het is, maar ga het maar even ophalen voordat wij je verder willen helpen." Pakket laten retourneren naar BelSimpel.

Bestelling is nu geannuleerd en ben nog steeds telefonisch onbereikbaar zonder indicatie wanneer dit verholpen wordt.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops