Plasmavisie

Had een Samsung tv UE49MU7070 besteld maar toen werd ik gebeld dat ik een UE49MU7050 zou krijgen, geen probleem want ze garanderen mij dat het precies het zelfde specificaties zou hebben. Niet helemaal want UE49MU7070 had beeld index van 2400 en UE49MU7050 beeld index van 2000, wel een verschil.
Maar op de doos stond UE49MU7040.Ik plasmavisie gebeld en ze zeiden dat het niet uitmaakt wat er op die doos staat, het gaat er om wat er op de achterkant van de tv staat. Op het achterkant van de tv staat UE49MU7052TXXH, weer een andere nummer. Het is verwarrend en weet niet goed hoe ik hier van moet denken. Het is niet helemaal de tv waar ik dacht gekocht te hebben. Voorlopig doet de tv wat hij moet doen. Het is denk ik geen nl/be model want had op internet opgezocht en kwam bij plasmavisie en tv reus en dan alleen maar buiten de Benelux gebieden.

Beste, ik hoop dat wij u met de volgende uitleg iets meer helderheid kan geven. Al onze modellen werken alleen goed in Nederland met Ziggo, Canal Digitaal en Nederlandse Apps. De MU7000 serie is zilvergrijs. De gehele MU7040 serie, deze bestaat uit MU7040 en MU7050 serie en MU7070 serie, zijn antraciet van kleur. Deze drie type's zijn identiek en hebben geen enkel verschil. De 49MU7070 zoals u schrijft heeft geen beeld index van 2400 Hz. DE MU7000 serie is 1900 Hz en de MU7040 en MU7050 en MU7070 zijn 2000 Hz. De 55 en 65 inch versies van dit type hebben wel 2400 Hz. Deze hoge getallen zijn softwarematige Hertz aangeduid in PQI door Samsung.

Het Plasmavisie team.

Scorekaart voor Plasmavisie