Coolblue.nl

Allereerst excuses voor deze lange review over coolblue. Mocht je geen zin hebben om dit te lezen dan adviseer ik je naar onder te scrollen, daar staat de beknopte versie:

Review:
Vrijdag 2 artikelen besteld via hun site omdat we het zondag nodig hadden. Je betaald er iets meer voor maar dat compenseren ze mooi met hun uitstekende service staat er op de site.

Nou niet dus. Deel 1 van het pakket kregen we keurig netjes binnen, deel 2 niet.... Vreemd denk je dan, want het is beide van het zelfde merk. En vermoedelijk ligt het ook in het zelfde magazijn. Maar daar oordeel ik niet over. Ik bent niet de logistiek planner van coolblue tenslotte.

Nou even kijken wat de track en tracé code zegt, "Uw pakket komt maandag".. Huh!? In plaats van iets meer te betalen en een super snelle levering betaal je opeens iets meer voor een product waarop je ook nog eens langer moet wachten! Dat leek ons niet de bedoeling. Direct geappt (appen, blijf ik geweldig vinden dat het kan naar een bedrijf) en op zaterdag na ongeveer een uurtje een antwoord ( officieel zouden ze binnen een half uur moeten reageren maar goed, ik heb ook wel eens moeite om mijn lunch pauze precies 30 minuten aan te houden.)

Reactie, "excuses, er is wat mis gegaan, we hadden een grote storing in het magazijn. Daardoor is uw product niet uitgeleverd." Nouja, prima kan gebeuren. Niemand is perfect. Daarna nog 1100 keer excuses aangeboden gekregen en hebben ze beloofd dat het zondag zou komen.. Precies op tijd want zondag avond hadden we het nodig.

Jullie raden het al.. Half 2... Niks.... Half 3.. Nog niks... Half 4.. Nog steeds niks. Wij ons maar lichtelijk zorgen aan het maken.... Nog maar eens appen.... 45 minuten later (raar half uur wederom) nog geen reactie... Dan toch maar eens ouderwets bellen... Coolblueër aan de lijn... Super sympathiek (zo nep als wat natuurlijk) beloofde ons echt dat het vandaag zou komen voor 6 uur. Naja oké... Wij weer wachten. Het was deze zondag gelukkig net iets koeler dan de zaterdag (29 graden tegen 30 graden) dus het viel alles mee om binnen te blijven op ons pakketje te wachten.. We hadden ook naar strand kunnen gaan ofzo..

Uiteindelijk om 7 uur savonds nog maar eens een appje gestuurd dat het niet binnen is gekomen. Weer een super sympathieke reactie gekregen dat ze het super vervelend vonden dat het mis was gegaan en bla bla bla.... Veel praatjes, weinig product.

Maandag komt het echt! Nouja niet meer nodig maar volgende week waarschijnlijk weer wel, dus vooruit laat maar komen... Tenslotte krijg je dan wel een kleine compensatie.

Ondertussen is het maandag middag 16:15, hebben ze nog 15 minuten om de levering te laten plaatsvinden want deze komt voor half 5 hebben ze beloofd... en zit ik alweer heel de dag binnen.

Kort om heeft ons dit 3 dagen van plezier gekost, die onbetaalbaar zijn

-----------------------------samenvatting-------------------------------
Voor de mensen die het hele stuk niet helemaal willen lezen volgt hier een korte samenvatting over coolblue:

Ze komen beloftes niet na, ze sturen je van het kastje naar de muur en stellen je keer op keer teleur.

Hun super service = is waardeloos
Hun prijzen = iets te duur.
Hun klanten service = lijkt wel een kleuterschool.
---------------------------------------------------------------------------------

Edit 16:19. Zowaar geleverd. Maar helaas te lang en te veel gezeik gekost om van deze slechte review af te zien.

Eigenlijk geen mening want ze hebben nog steeds niks geleverd.

Een kleuterschool met typ diploma zou het beter voor elkaar hebben. Beloftes van coolblue zijn niks waard.

Hey,

Bedankt voor het invullen van deze review. We hebben hem helemaal gelezen hoor! Als allereerste willen wij, voor de 1101e keer, onze excuses aanbieden. Dit was namelijk totaal niet onze afspraak met jou en dat is dus ook niet wat je van ons zou mogen verwachten. Er is in het afgelopen weekend een heleboel mis gegaan waardoor er flink wat pakketten niet op tijd zijn geleverd en waardoor wij zelf ook in het duister aan het tasten waren over wanneer het pakket geleverd zou worden. Wij hebben je in elk geval de informatie gegeven die wij op dat moment ook hadden, het was dus absoluut niet de bedoeling om je voor de gek te houden of voor te liegen. Wij zijn wel echt heel blij om te zien dat je het pakket nu wel netjes in huis hebt. Wij gaan er bij je volgende bestelling absoluut voor zorgen dat je de service van ons krijgt die je van ons verdient! Als je hier zelf nog vragen of opmerkingen over hebt, horen wij ze heel graag van je. Op die manier kunnen wij ons namelijk blijven verbeteren. Als je dit zou willen doen, kan dit via geenglimlach@coolblue.nl. We hopen gauw van je te horen.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl