Azerty

Op de valreep lees, 22:59 nog een rits aan producten besteld voor de bouw van mijn nieuwe PC. Binnen een paar minuten de bevestiging en ook dat de producten verzonden zijn.

Door de overzichtelijke website, de producten die ik nodig had en het goedkoopst bij Azerty waren, snel kunnen opzoeken en kunnen toevoegen aan de winkelmand. De website is er wel een waar andere webwinkels wel eens goed naar kunnen kijken qua informatie over alles (ook de aftersales).

Door de hemelvaartsdag natuurlijk niet in 24 uur ontvangen, maar netjes de dag erop zoals ik ook verwachtte. Dus de 24 uur telt in dit geval wel.

De verzending netjes in een bruine anonieme doos. Dan is niet gelijk duidelijk waar het vandaan komt, vind ik wel prettig. Alle producten keurig verpakt met bubbel plastic. Gelukkig een grote hoeveelheid, deze komt nu goed van pas bij de attributen voor de eindejaars musical van de klas van mijn vriendin. :)

Scorekaart voor Azerty