Megekko

"rare" foto's van mannen die hun image moeten onderstrepen. Web-site is duidelijk qua producten en onduidelijk over de verzending . Zijn meestal wel een een van de goedkoopste (vaak bij meerdere producten bestellen). Jammer dat je bij hun niet kan zien of er een cashback actie op een bepaald product (zoals nu bijvoorbeeld bij ASUS MO+Intel-Processor.)

Pakje op tijd ontvangen met de goede producten. IK heb liever geen megekko omdoos, dat trek alleen maar dieven. Website is ZEER onduidelijk over verzending. Krijg je track en trace?, Is de zending verzekerd? Niet mijn naam op het scherm bij "pakje gemakje" dat is gewoon fout (op het pakketje gelukkig wel). Betalen ze de 3,95 verzending "naar mij" terug bij retourtje?. Dit moeten ze gewoon DUIDELIJK (eenduidig) en simpel op hun site zetten. Dat is een eenmalige moeite en "trek klanten".

Stelde om 22.00u via de e-mail een vraag over de verzending en kreeg de volgende dag om 9.20u antwoord dat is dus OK. Meer ervaring heb ik niet.

Scorekaart voor Megekko