Kamera Express

Vandaag voor het eerst in mijn leven een camera gekocht, natuurlijk al op internet even gekeken welke ik nou precies wilde en daarvoor naar de winkel gegaan in Arnhem. Het enige wat bij mij al vast stond voor vertrek, was de camera die ik wilde hebben. Verder moest ik natuurlijk nog veel meer hebben om mijn camera goed te gebruiken en te onderhouden. Ik kwam daar aan en ze waren al meteen behulpzaam. Toen had ik kort uitgelegd welke camera ik wilde hebben en dat ik verder nog niet echt wist wat ik erbij wilde. Daarna gingen we kijken naar tassen, UV-lenzen en natuurlijk geheugenkaartjes (SD). Ik had al een budget en moest daar zeker binnen blijven. Uiteindelijk is dat helemaal gelukt. Gezamenlijk keken we naar alle verschillende merken en prijzen die ze aanboden en wat ik daarvan wilde hebben. De service was echt heel erg goed, ze zijn heel behulpzaam en komen met veel oplossingen als je het even niet weet. Uiteindelijk alles gekocht wat ik wilde hebben en ik ben er enorm blij mee!!!

Scorekaart voor Kamera Express