Belsimpel

Onlangs had ik een minder prettige ervaring met Belsimpel (zie onder).
Daarop heeft Besimpel actie ondernomen en mij een nieuwe telefoon bezorgd, inclusief een verontschuldiging, zelfs met een bosje bloemen.

Daarom alsnog een positieve ervaring; helaas in tweede instantie, maar naar volle tevredenheid!

============================================================
Ondanks goede website, bestelling procedure en gebruiksvriendelijkheid, werd ik minder vriendelijk behandeld nadat ik had vastgesteld dat de geleverde telefoon een lichte beschadiging had. Directe telefonische melding en retourzending ten spijt. Volgens Belsimpel is een beschadigd toestel altijd het probleem van de klant!
Helaas kreeg ik geen voet aan de grond, voelde me niet serieus genomen en zelfs besodemieterd!

PAS DUS OP als je bij Belsimpel besteld; beschadigingen op telefoons (ook bij aflevering) zijn per definitie voor jouw rekening!

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops