Voor onze cliëntenraad heb ik 5 tablets en 5 hoesjes besteld bij de plaatselijke BCC. Het klantencontact verliep prima dankzij de goede verkopers. Zelfs de geldgarantieregeling werd achteraf zonder problemen toegepast.
De tablets en de hoesje zouden in de winkel worden opgehaald. Omdat de hoezen van een ander filiaal kwamen, zou dat wat langer duren. En dat bleek ook zo.Tussentijds communicatie vond niet plaats in de trant van: het kan nog zoveel dagen duren. (Was wel handig geweest.)
Levering van tablets vond snel plaats, hoezen kon ik vandaag, dus na drie weken pas ophalen. Blijkbaar werkte een ander filiaal niet mee.
KlantenserviceHet is fijn als er een nummer is om de status te checken. Dat valt in dit geval vies tegen: er is een overbezet algemeen nummer en je kunt wat fröbelen met tweets, what'sap en dat soort spul. Bij het algemene nummer werd ik er direct uitgeflikkerd en doorverwezen naar What'sap ed. Niet mijn ding. Gelukkig kreeg ik wél rond 10.00 uur een mail van het filiaal dat de hoesjes beschikbaar waren. Toen had ik al diverse mislukte bel- en what'sap-pogingen ondernomen. Voor verbetering vatbaar.