Bestellen ging redelijk vlot en voorspoeding al was het wel een beetje verwarrend waar ik de promocode kon invoeren. Ik verwachtte dat in een eerder stadium en niet in stap 3 (of 4).
VerzendingPostNL zou mijn pakketje bezorgen op zondag (waarvoor ik ben thuis gebleven) en PostNL kon mijn huis niet vinden (niet de schuld van CoolBlue). Dus ik heb CoolBlue gecontacteerd, de meneer die ik aan de telefoon had zei dat mijn zending geannulleerd zou worden en ik een nieuwe bestelling moest plaatsen. Dit gedaan, vervolgens kreeg ik een mail met een betaalverzoek en deze genegeerd. Toen ik in mijn bestellingen van mijn CoolBlue account keek stonden er in totaal 4 bestellingen (hierover CoolBlue gecontacteerd via de Chat). Deze dame heeft het een en ander opgeschoond/verwijderd. Vandaag naar de afhaallocatie van PostNl gegaan en daar stonden uiteindelijk toch twee beeldschermen voor mij klaar. Tweede beeldscherm geweigerd en klantenservice hierover gecontacteerd. Uiteindelijk dus 6 contactmomenten met CoolBlue gehad.
KlantenserviceBeetje rommelig en onduidelijk wat ze aan het doen zijn. Wel makkelijk dat je geen ordernummer bij de hand hoeft te hebben en korte wachttijden.
Beste Buurman!
Wat enorm vervelend dat het allemaal niet duidelijk wat precies de bedoeling was. Zes contactmomenten is inderdaad iets teveel van het goede. Uiteindelijk begrijpen we dat het helemaal gaat goed komen en willen wij je bedanken voor het achterlaten van een recensie. Wij gaan het op onze beurt gebruiken om ervoor te zorgen dat het in het vervolg niet meer op deze manier zal gaan.
Groeten,
Coolblue