Mobiel.nl

754 producten en 1.388 uitvoeringen

zeer slecht, er word niet geluisterd na peronheluk 4 bestellingen, wou ik er 3 annuleren , ze snapte me niet via de mail , toch naar gebeld , hebben ze alle 4 de bestellingen geanuleerd waarvan ik zei 3 , waarvan je daarna nog de schuld van krijgt bestel jw opnieuw vrageb ze of je niet meer wilt bestellwb , duurt te lang wanneer je een orderbevestiging krijgt, maar via je de order status staat al akkoord , erg onduidelijk allemaal , heb wel vriendelijke mensen meegemaakt maar deze , goed je werk doen voortaan

zeer slecht, er word niet geluisterd na peronheluk 4 bestellingen, wou ik er 3 annuleren , ze snapte me niet via de mail , toch naar gebeld , hebben ze alle 4 de bestellingen geanuleerd waarvan ik zei 3 , waarvan je daarna nog de schuld van krijgt , en dan bestel je opnieuw , vragen ze of je niet meer wil bestellen, duurt te lang wanneer je een orderbevestiging krijgt, maar via je de order status staat al akkoord , erg onduidelijk allemaal , heb wel vriendelijke mensen meegemaakt maar deze , goed je werk doen voortaan

Beste ontevreden klant,

Bedankt voor je beoordeling.

Wij vinden het vervelend om te vernemen dat het contact met onze klantenservice niet geheel vlekkeloos is verlopen. Graag bekijken wij wat er niet naar behoren is afgehandeld.

Wil je hiervoor je ordernummer e-mailen naar aftersales@mobiel.nl? Dit kan je dan doen onder vermelding van review tweakers en je gebruikersnaam.

Alvast bedankt voor je reactie.

Aftersales Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl