Hi-Fi Corner

Als het aankomt op de betrouwbaarheid qua beheer en omgaan account gegevens, heb ik mijn bedenkingen, vandaag geprobeerd aan te melden en dat lukte niet. Dan maar aangegeven dat ik mijn wachtwoord ben vergeten, helaas een nieuw wachtwoord zit ik nog op te wachten ondanks dat mijn mailadres wel bekend is, zoals weergegeven werd op de website. Na het handmatig ingeven van mijn NAW gegevens, kon ik het bestelproces tenminste afronden. Ik geeft dit nu te kennen omdat ik in het verleden al eerder problemen heb gehad met mijn account. Misschien heeft het te maken met de vernieuwing van hun website, geen idee maar erg slordig. Web-beheer kan beter, met name het intact laten van bestaande accounts. Dit jaar heb ik vaker producten besteld en was het inloggen geen issue.

Over het algemeen heb ik geen klagen over de klantenservice, men probeert tot een goede oplossing te komen ingeval van problemen al dan niet ontstaan door hen zelf. Een pluspunt is dat na het plaatsen van een bestelling, er telefonisch contact met de klant wordt opgenomen, met uitzondering van het weekend er het e.a. wordt doorgenomen over het bestelproces en product.

Scorekaart voor Hi-Fi Corner