Azerty

Product duidelijk vindbaar, alsmede voorraad informatie en levertijd. Helaas geen PayPal ondersteuning (of niet gratis).

Ik bestelde een product met "2-3 dagen levertijd", en uiteindelijk werd mijn product precies 2 weken na bestelling geleverd, terwijl op de website steeds stond "2-3 dagen levertijd" en "1 product beschikbaar bij leverancier". Zeer teleurstellend.

Toen mijn product met "2-3 dagen levertijd" na een week nog niet bezorgd was, heb ik gebeld met Azerty. Medewerker zou diezelfde dag nog een status update geven, maar tot op heden niet gebeurd.

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.

Er is inmiddels contact geweest via de mail, hierin heb ik u deze situatie uit proberen te leggen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en ik hoop dat u ons in de toekomst toch opnieuw een kans wilt geven zodat wij kunnen laten zien wat er met service verlenen bedoeld wordt.

René Jansen

Scorekaart voor Azerty