Coolblue.nl

Het betalen gaat prima je krijgt wat mailtjes dat je product is aangemeld en later krijg je het mailtje met een track en trace code die altijd bij mij heeft gewerkt.

Kapot geleverd en kunnen niet de waarheid vertellen wanneer ik een nieuwe krijg ze doen maar wat.
De post bezorger heeft ook het pakketje dat ik had besteld niet bij de buren afgeleverd toen ik het niet hoorde terwijl die wel aanwezig waren maar daar kan coolblue niks aan doen.

Je denkt dat je het oplost maar dat is niet zo die mensen daar liegen zodat je stopt met chatten en hopen dat je dan niet nog een keer contact op neemt.
De ene zegt dit de ander weer iets anders ik weet niet wat ze willen bereiken hiermee maar het werkt niet.
De eerste in de chat zegt dat ik mijn product morgen zal ontvangen.
Ik bel er even over op omdat er nog steeds staat in behandeling de meneer aan de telefoon zegt dat het pakketje pas zondag komt.
Chat aangemaakt die zegt dat er een foutje in het systeem was en dat het pakketje wel morgen komt.
Ik zou een mailtje krijgen als het bij postnl is heb ik niet gekregen.
Wat heb ik aan een klantenservice waarbij hun mensen elkaar tegen spreken?
Als je na 3 uur lang klantenservice de volgende dag even ernaar vraagt is het niet goed geregeld al je moeite voor niks.

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend teleurstellend dat u een defect product heeft ontvangen. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. Wanneer u een product bij ons bestelt, hoort u het product in goede staat te ontvangen. In gelijksoortige situaties lossen wij dit op door de bestelling direct om te ruilen voor een nieuw exemplaar indien het product nog voorradig is. Uiteraard snappen wij dat het verkrijgen van tegenstrijdige informatie vanuit onze Klantenservice afdeling voor verwarring kan zorgen. Ook hiervoor bieden wij onze excuses aan. Wij gaan er alles aan doen om de juiste informatie naar alle collega's door te spelen.

Graag ontvangen wij per e-mail het ordernummer met een korte toelichting van de situatie. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw persoonlijke gegevens niet zichtbaar zijn voor andere bezoekers die meelezen. Daarnaast kunnen wij met het ordernummer ook de status controleren. Uw e-mail kunt u versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl