Ik had issues met betalen via onze CC. Sterk het vermoeden dat het probleem aan onze kant lag, aangezien ook een tweede poging de mist in ging. (Zie klantenservice). Betaling via iDeal verliep vlekkeloos. Verder wijst alles zichzelf.
VerzendingDoor andere afspraken gedwongen toch maar voor de gratis(!) avondlevering gekozen. Ben goed op de hoogte gehouden van de leveringsafspraak met diverse mails en de mogelijkheid tot live status updates op de dag zelf.
Daar komt dan de reden voor het sterretje aftrek voorbij: Ik kon het uit de live updates al opmaken, helaas vond de levering wel ver buiten het gestelde tijdvak (18:30 tot 21:30) plaats. Pas om ~22:45 was de bezorger ter plaatse. Deze was gewoon correct en vriendelijk, maar je merkte dat de dag niet was verlopen zoals gepland. Als je dan ook nog eens een van de laatste afleveradressen bent kan dit gebeuren. Persoonlijk had ik er geen problemen mee maar kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen het geval is.
Heb de klantenservice via de chat gesproken over de betaalproblemen met CC. Kreeg daarop een mail om de betaling opnieuw te voldoen, en daarnaast heb ik via de klantenservice een ander leveringsmoment (dag later) kunnen kiezen. Prettig geholpen.