Al vaker pc onderdelen besteld hier. Makkelijke site met goede prijzen. Producten zijn makkelijk te vinden en het meeste is allemaal op voorraad of snel leverbaar.
VerzendingVerzending is altijd snel. Ik bestel vaak 's avonds en dan is het alsnog de volgende dag al bezorgd. Alles is altijd netjes ingepakt. Ook aflevering op postnl-afhaalpunten gaat (tot nog toe) prima :-)
Klantenservicevorige maand een Kraken X62 waterkoeler gekocht bij MeGekoo en van de week nieuwe memory-sticks. Tijdens het terugplaatsen van de koeler brak 1 van de bevestigingsboutjes of van de koeler.
Contact opgenomen via de site en via mail met de klantenservice. Foto's doorgestuurd om welke boutjes het precies ging.
Zonder problemen hebben ze via de leverancier een compleet nieuwe bouten/schroeven set geregeld van de koeler via de leverancier. Deze kreeg ik de volgende dag direct via de post geleverd.
Normaal gesproken hoop je een klachtenservice niet nodig te hebben, maar deze (gemakkelijke) afhandelijk was echt uitstekend!