Art & Craft Nederland

Zie Het complete verhaal onder klantenservice. Paar punten:
Keer op keer zelf om de status moeten vragen.
Zelf verzonden status update waren kopieën van de mail die ik al gehad had.
Wanneer ik liet blijken dat het erg lang duurde, kwam er geen reactie of dat gaan we weer navragen bij de leverancier. Nooit een echte gemende excuses. Ook na afloop geen excuses of iets dergelijks. De verstuurde mail om de servicedesk te beantwoorden bleek na 10 dagen al gesloten te zijn. Deze had ik niet meteen ingevuld omdat ik nog een vraag open had staan en een paar dagen weg was. Er komt dus vanuit de kant van Art & Craft nagenoeg geen enkel eigen initiatief om de klant tegemoet te komen, door het proces te bespoedigen. Zeer zeer slechte ervaring. Ik zal hier nooit meer wat kopen.

Levering is goed verlopen.

Art & Craft

Defecte apparaat onder garantie herstellen/vervangen.

De naam van de medewerker van Art&Craft vervangen door de letters N.S. dit i.v.m. privacy.

24-12-2016
Bestelling: AC-258411 gedaan.

29-12-2016
Bestelling afgeleverd. Dit ging zonder problemen.

06-01-2017
Herstellings aanvraag gedaan onder Unieke referentie: Levering 16056756 - 28/12/2016 Ref: AC-258411

13-01-2017
Gebeld met Art & Craft. 8 minuten in de wacht, gesprek van 2,5 minuten. Naar een Belgisch telefoonnummer. Kosten 3,67eur.
Gevraagd naar de status.
Alsnog een mail gehad van de medewerkster die ik al 9 januari had moeten hebben, waarin staat dat ze de fabrikant hebben gevraagd hoe te handelen.

20-01-2017
Wederom via de site contact gezocht met onderstaande inhoud:
Uw vraag of opmerking
Beste,
Twee weken terug (Vrijdag 6 Januari 2017) heb ik een herstelaanvraag gedaan. (product binnen garantie termijn defect) Ik kreeg hier geen reactie op!
Gebeld op Vrijdag 13 Januari 2017. 8 minuten in de wacht en 2,5 min gesprek met medewerker, naar een Belgisch nummer. (erg duur) Volgens de medewerker war er een mail naar de fabrikant. Normaal beantwoord men die binnen 2 werkdagen. Inmiddels al een week voorbij. Ook had er een mail hiervan naar mij gestuurd moeten worden. Dit is niet gebeurd. (ook niet in de spam box!)
Mij is belooft dat de eerstvolgende werkdag (Maandag 16 Januari 2017) er (mail) contact met mij zou worden opgenomen over de status. Ook als men niets van de fabrikant had gehoord. Echter ik heb wederom weer geheel niets vernomen!
Ik vind dit schandalig!
Graag uw reactie hier op hoe hier verder mee te gaan!
Graag nakijken of mail daadwerkelijk verstuurd wordt! Anders graag bellen. Ik heb niet voor niets mijn telefoonnummer er bij op gegeven!.
A.C.G. Veldman
Tel: +316XXXXXXXX

25-01-2017
Reactie per mail (2 mails) op mijn reactie van 20-01-2017
Hieronder de inhoud:
Mail1:
25 jan. 14:12 CET
Beste,
Wij hebben op datum van 09-01-2017 een mail verzonden naar de fabrikant.
Wij hebben nogmaals een update aangevraagd bij de fabrikant want dit duurt effectief langer dan voorzien.
Wij doen er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen en wij verontschuldigen ons ten zeerste dat het traject niet zonder moeite verloopt.
Hopende op uw begrip.
Mail2:
25 jan. 15:54 CET
Beste,
De hersteldienst heeft ons medegedeeld dat ze met uw zaak bezig zijn en vragen het serienummer van het toestel.
Kunt u ons dit doormailen aub.
Bedankt voor uw medewerking.
Mvg, N.

Hierop reageer ik met volgende mail:
Veldman A.C.G.
25 jan. 22:29 CET
Hierbij het gevraagde serienummer:
SN: serienummer
Zie ook de bijgevoegde foto met het serienummer.
Email: mailadres@kpnmail.nl
Onderwerp: [Art & Craft] Re: Overige vragen of opmerkingen
Bijlage(n)
20170125_221930.jpg

26-01-2017
Reactie op de verstuurde mail met serienummer:
26 jan. 13:16 CET
Beste,
Wij hebben dit doorgestuurd naar de hersteldienst.
Van zodra wij meer nieuws hebben laten wij u het weten.

31-01-2017
Ik krijg nogmaals een mailtje met exact dezelfde datum en inhoud als het mailtje van 26-01-2017

13-02-2017
Mail gestuurd met vraag over de status.
Beste,
Wat is de status op dit moment?
Op 31-01-2017 heb ik de laatste mail van u gehad. (Overigens exact dezelfde mail als op 26-01-2017)
Sindsdien niets meer vernomen.

14-02-2017
Antwoord van Art&Craft:
14 feb. 08:25 CET
Beste,
Het spijt ons dat het zo lang aansleept.
Wij hebben nogmaals met hoogdringendheid een update aangevraagd.
Wij komen hierop terug.
Mvg,N.

19-02-2017
Update van Art&Craft: (Gewoon een copie van 14-02-2017)
14 feb. 08:25 CET
Beste,
Het spijt ons dat het zo lang aansleept.
Wij hebben nogmaals met hoogdringendheid een update aangevraagd.
Wij komen hierop terug.

01-03-2017
1 mrt. 17:05 CET
Beste,
Wij hebben vernomen van de hersteldienst dat wij het materiaal dienen op te halen.
Op welke weekdag past dit voor u?
Het is mogelijk vanaf 03-03-2017.
Wij versturen deze dan onmiddellijk naar de hersteldienst.

Zelfde dag antwoord gegeven:
Beste N.,
Dit zou aanstaande Zaterdag 4 Maart 2017 kunnen.
Kunt u aangeven op welk tijdstip of dagdeel men komt om het artikel op te halen?
En welk bedrijf komt dit ophalen?
Wat moet er allemaal bijgevoegd zijn bij het artikel?

04-03-2017
Reactie van Art&Craft:
4 mrt. 14:45 CET
Beste,
Onze oprechte excuses dat het traject niet verloopt zoals gewenst maar ophaling was niet mogelijk op datum van 04-03-2017.0
Het is mogelijk vanaf 07-03-2017.
Ophaling kan van 09.00-13.00 of 13.00-17.00 of 17.00-21.00
De transportfirma is Dynalogic.
Gelieve deze mail bij de goederen toe te voegen.
Het nr is: kl. 305097 - #48311

Zelfde dag antwoord gegeven:
Beste,
Graag ophalen op 07-03-2017 tussen 17:00 en 21:00 uur.
PS: Ontvang ik ook een ontvangst bewijs dat het artikel is meegenomen door Dynalogic?
Alex Veldman.

Zelfde dag nog reactie van Dynalogic de transporteur die het pakketje komt ophalen:
Geachte heer/mevrouw Veldman A.c.g.,
In opdracht van Art & Craft Media NV (Logistiek) zal uw pakket op dinsdag 7 maart 2017 tussen 17:00 en 21:00 uur met ordernummer 5161xxxxx worden afgehaald op onderstaand adres:
straat
plaats
Het is mogelijk dat u naar aanleiding van uw zending een remboursbedrag dient te voldoen. Voor uw zending bedraagt dit bedrag € 0,00. Indien er een rembours geïncasseerd dient te worden, verzoeken wij u dit, uit veiligheid voor u en de koerier, middels een pintransactie te voldoen. Contante betalingen zijn ook mogelijk, maar wij prefereren betaling middels PIN.
Indien u onverhoopt verhinderd bent op het afgesproken tijdstip dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.
Email: afspraak@dynalogic.eu.
Telefoon: Vanuit Nederland 0900-39 62 564, vanuit België 0900-40 110 en vanuit Luxemburg 900-44 006.
Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 uur en 21:00 uur en op zaterdag van 08:30-17:00 uur.
Op de dag van transport kunt u gedurende de dag uw zending track & tracen. Voor de actuele status van uw order klik hier.
Hier kunt u via onze speciale ontwikkelde Google Earth/Google Maps applicatie (TrackLinQ) zien waar de koerier zich bevindt. Op de dag van transport ontvangt u nog een e-mail met een nauwkeuriger tijdvenster.
Met vriendelijke groeten,
Dynalogic Benelux B.V., in opdracht van Art & Craft Media

Reactie van Art&Craft:
4 mrt. 15:54 CET
Beste,
De transportfirma zal op datum van 07-03-2017 tussen 17.00-21.00 uw pakket komen ophalen.
Hierbij de transportlink waar u de dag zelf het traject kunt volgen:
trackandtrace
De transportfirma zal u een ontvangstbewijs geven.

07-03-2017
Herinering van Dynalogic dat ze het pakket tussen 17:00 en 21:00 uur op komen halen.
Dit ik ook keurig netjes gebeurt. Met een afhaalbewijs.

09-03-2017
Update van Art&Craft: (Gewoon een copie van de vorige mail, beetje mosterd na de maaltijd)
4 mrt. 15:54 CET
Hierbij de transportlink waar u de dag zelf het traject kunt volgen:
trackandtrace
De transportfirma zal u een ontvangstbewijs geven.

20-04-2017
Volgende mail gestuurd naar Art&Craft voor een status update.

Beste,
Het is inmiddels 6 weken geleden dat het defecte artikel door Dynalogic is opgehaald.
Hiervoor heb ik een afhaalbewijs ontvangen.
Wat is de status op dit moment?
6 weken zonder iets te horen is een erg lange tijd, mede gezien de voorgeschiedenis.
Graag uw reactie!

21-04-2017
Update van Art&Craft na verzoek hiertoe per mail.
21 apr. 10:27 CEST
Beste,
Wij hebben contact opgenomen met de hersteldienst en zij gingen dit nakijken.
Van zodra wij nieuws ontvangen van de hersteldienst komen wij hierop terug.
Mvg,N.

26-04-2017
Update van Art&Craft: (Gewoon een copie van de vorige mail)
21 apr. 10:27 CEST
Beste,
Wij hebben contact opgenomen met de hersteldienst en zij gingen dit nakijken.
Van zodra wij nieuws ontvangen van de hersteldienst komen wij hierop terug.

29-04-2017
29 apr. 14:18 CEST
Beste,
Wij hebben vernomen van de hersteldienst dat wij uw materiaal in de loop van volgende week zouden ontvangen.

05-05-2017
5 mei 14:41 CEST
Betreft: herstelling Qubino Flush 2 Relays
Deze zal vandaag naar u verzonden worden voor levering morgen bij u.
Mocht dit voor u niet passen of het adres dient aangepast te worden kunt u dit nog wijzigen via de track & trace link van de transportfirma.

05-05-2017
Update van de transport firma. (Over Dynalogic niets dan goeds)
Geachte heer/mevrouw Veldman A.c.g.,
In opdracht van Art & Craft Media NV (Logistiek) zal uw pakket op zaterdag 6 mei 2017 tussen 9:00 en 17:00 uur met ordernummer 51613000201 worden afgeleverd op onderstaand adres:
Email: afspraak@dynalogic.eu.
Op de dag van aflevering kunt u gedurende de dag uw zending track & tracen. Voor de actuele status van uw levering klik hier.
Hier kunt u via onze speciale ontwikkelde Google Earth/Google Maps applicatie (TrackLinQ) zien waar uw order zich bevindt. Op de dag van levering ontvangt u nog een e-mail met een nauwkeuriger tijdvenster.
Met vriendelijke groeten, Dynalogic Benelux B.V., in opdracht van Art & Craft Media

06-05-2017
Update van de transport firma. Het pakket is keurig op de afgesproken tijd geleverd.
Echter zonder enig begeleidend schrijven van Qubino (de reperateur) als niet van Art&Craft.

Geachte heer/mevrouw Veldman A.c.g.,
Zoals overeengekomen zal onze koerier op zaterdag 6 mei 2017 tussen 9:00 en 17:00 uur uw bestelling met ordernummer 51613000201 van Art & Craft Media NV (Logistiek) komen afleveren.
De levering vindt plaats op:
Veldman A.c.g.
Wij verwachten langs te komen tussen 10:00 en 13:00 uur.
Dit is een indicatieve levertijd waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.
Heeft u verder nog vragen over uw zending dan verwijzen wij u graag door naar MyDynalogic, hier kunt u alle informatie vinden.

Gedurende de dag kunt u uw zending track & tracen. Voor de actuele status van uw levering klik hier. Hier kunt u via onze speciale ontwikkelde Google Earth/Google Maps applicatie (TrackLinQ) zien waar uw order zich bevindt.
Met vriendelijke groeten,
Dynalogic Benelux B.V., in opdracht van Art & Craft Media

06-05-2017
Update van Art&Craft:
Deze moet ik nog gaan beoordelen.
Ik wil eerst weten hoe en wat er gerepareerd is.
Hallo Veldman A.C.G.,
Wij horen graag wat u van onze klantenservice vindt.
Neemt u een ogenblik de tijd om een eenvoudige vraag te beantwoorden.
Hoe beoordeelt u de support die u hebt ontvangen?
Goed, ik ben tevreden
Slecht, ik ben ontevreden
Hier is een herinnering over waar uw ticket over ging:

08-05-2017
Update gevraagd over wat er gerepareerd is:
Beste N.,
Kunt u ook aangeven wat er gerepareerd is?
Ik heb het artikel zaterdag in ontvangst genomen van de transporteur Dynalogic.
In het pakketje, zat de zelfde Qubino Flush 2 Relays als die ter reparatie aangeboden is, dit zag ik aan het serienummer.
Echter er zat geen enkel begeleidend schrijven bij. Maar dan ook helemaal niets. Niet van Qubino en niet van uw bedrijf.
Ik heb de Qubino getest en deze werkt nu naar behoren. (hopelijk blijft deze dat ook doen)
Ik verwacht dat u kunt aangeven wat er aan gerepareerd is.
Met vriendelijke groet, Alex Veldman.

Inmiddels zijn we precies 4 maanden verder en heb ik het artikel gerepareerd terug.
Na een maand heb ik echter ook een nieuwe Qubion Flush 2 relays gekocht. (Natuurlijk NIET bij Art&Craft) Dit omdat ik deze nodig had en er niet zo lang buiten kon. De gerepareerde gaat dus voorlopig op voorraad.

09-05-2017
Update vanuit Art en Craft over de gestelde vraag hierboven. (Behoorlijk snel!)
Nancy Stormens (Art & Craft)
9 mei 11:20 CEST
Beste,
Er was vanwege de hersteldienst geen enkele informatie meegekomen met het artikel.
Alleen de melding hersteld.
Mvg, N

Helaas wederom een simpel nietszeggend en ontevreden antwoord.
Ook geen poging vanuit Art en Craft om hierover navraag te doen.
Ook geen enkele excuces over het zeer langdurige reparatie proces.

Ik heb wel een email om hun servicedesk te beoordelen.
Laat ik deze maar eens invullen. Kijken wat daar voor reactie uit gaat komen.
Wanneer ik op de link klik krijg ik het volgende te zien:
Deze aanvraag is nu gesloten.
Dit betekent helaas dat het niet meer mogelijk is het ticket een beoordeling te geven.
Bij deze ga ik bovenstaande bij de winkel review op oa tweakers zetten.
Als ik 1 advies mag meegeven: Bestel hier NIET.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland