Megekko

Groot aantal onderelen gekocht voor PC, deze waren een dag na bestellen binnen. Helaas bleek de geleverde videokaart defect te zijn, maar deze is zonder enig probleem omgeruild. Enige nadeel is dat verzenden hiervan voor eigen rekening is, zelfs al 'moet' je hem terugsturen wegens een defect.

Snelle afhandeling van de bestelling. Groot aantal onderdelen voor een nieuwe pc gebouwd, de volgende dag was alles geleverd en kon ik direct aan de slag. Helaas bleek de geleverde videokaart defect te zijn, en is deze retour gestuurd. Nadeel hiervan is dat deze verzendkosten (5 euro), voor eigen rekening zijn. Direct na aankomst van het defecte product is een nieuw product opgestuurd!

Helaas bleek de geleverde videokaart bij gebruikname niet te werken en is deze retour gestuurd. Klantenservice reageert snel op mails en geeft goede informatie. Jammer genoeg zijn ze niet telefonisch te bereiken, wat naar mijn mening handiger en sneller is dan mailcontact.

Ook bij retourzenden van een ander besteld product, werd ik snel geholpen door de klantenservice.

Scorekaart voor Megekko