Doublepoint

Hoewel deze shop een goede prijs biedt, lever je daar duidelijk kwaliteit voor in. Producten worden in hun originele verpakking verzonden en er wordt gebruik gemaakt van DHL4You (voorheen Selektvracht) welke nogal een rommeltje maken van leveringen (opschrijven dat je niet thuis bent terwijl je de hele dag bent thuisgebleven etc.)

Daarnaast heb ik ook nog eens een compleet verkeerd product gekregen. Ik had een Lenco L-90 platenspeler besteld (waarde 223 euro) en kreeg een Ion Max speler van 79 euro opgestuurd. Ze lijken niet eens op elkaar!

Edit: Net contact gehad met Doublepoint hierover: Het blijkt dat visueel de dozen van de Ion en de Lenco vrijwel identiek zijn en dat de EAN codes ook nagenoeg hetzelfde zijn, waardoor deze fout is opgetreden.
Het blijft menselijk werk, dus opzich kan ik hier nog wel inkomen. Het is alleen jammer dat het heeft plaatsgevonden.

Tevens heb ik de suggestie gegeven om dozen die niet in andere, meer anonieme dozen, passen gewoon even met wat kartonrol in te wikkelen. Op deze manier maak je het product toch wat anoniemer.

Nadat ik dus de verkeerde speler binnen had gekregen (note; ik had voor de zekerheid de doos nog even voorzichtig opengemaakt om te kijken of er niet gewoon een andere doos omheen zat) heb ik gebeld met Doublepoint. Ik kreeg iemand aan de lijn die met stomheid geslagen was en vroeg mij een mail te sturen met mijn ordernummer, andere gegevens en fotos van het product dat ik had gekregen. Dit heb ik gedaan, waarna ik een retourlabel voor PostNL kreeg.
Product de volgende dag op de post gedaan en een dag later bevestiging in de PostNL app gekregen dat het aangekomen was. Ik heb dit vermeld via email, waarop doodleuk werd verteld dat ik eerst moest wachten op inspectie van het geretourneerde product voordat ik het goede product opgestuurd zou krijgen. Lijkt mij een beetje de omgekeerde wereld, immers heb ik een duurder product besteld en krijg ik een veel goedkoper iets opgestuurd! Ik had inmiddels wel verwacht dat het bestelde product al verzonden zou zijn naar mij terwijl ik het verkeerde retourneer.

Zelfs wanneer ik dan uiteindelijk het goede product opgestuurd ga krijgen; Belabberd. Eerst en meteen de laatste keer dat ik hier iets bestel. Je maakt nu de klant de dupe van een fout van de winkel.

Edit: Contact gehad met Fabian van Doublepoint. Uitgebreide excuses gehad over wat er plaats heeft gevonden, ook waarom het heeft plaatsgevonden en hoe nu verder te gaan.

Erg schappelijk kreeg ik ter compensatie een TEAC TN-300 platenspeler aangeboden ipv de Lenco L-90. Hoewel ik dit een zeer mooi aanbod vind, heb ik de Lenco specifiek gekozen op zijn uiterlijk.
Zodoende krijg ik de Lenco L-90 met wat accessoires opgestuurd middels PostNL (op mijn verzoek) om verdere issues te voorkomen en om het eea goed te maken over hoe het gegaan is.

Hulde Fabian voor deze oplossing en no hard feelings hé ;)

Scorekaart voor Doublepoint