Ik had een HDD besteld samen met 2 andere "bij" producten. De twee andere producten waren de volgende dag verstuurd. De HDD duurde een paar dagen. Maar na een paar dagen kreeg ik een mail dat de HDD niet meer leverbaar was. Komen ze met een alternatief waar ik nog fors bij moet betalen. Wat waardeloos als je er op zit te wachten. Voor mij de laatste bestelling ooit bij Max ICT. Lees alle andere reviews voordat je hier gaat bestellen. Ook bij collega Hardware.info zijn de positieve reviews schaars en eerder opmerkelijk te noemen. Ik vind dat deze doorgeefluik webshop niet op tweakers hoort te staan. Weg ermee, ga iemand anders oplichten!
VerzendingEr is niet geleverd. Want het product was ineens niet meer leverbaar. Een dag na mijn bestelling stond ie ook nog online, andere prijs zelfs en meer dan 1000 op voorraad. Ik kan me voorstellen dat meer hem besteld hebben. Zoals ook bij andere reviews aangegeven is ook mijn advies, kijk ergens anders voor je producten.
KlantenserviceIk heb contact met de klantenservice. Normaal gesprek. Ik verwacht nog mijn geld terug binnen 5 tot 15 dagen. Dit zal wel 15 dagen worden. *Edit* Precies 15 dagen.