Bestelling van de telefoon via de website ging makkelijk en snel. Website is overzichtelijk. Heb geen betaling gedaan gezien ik het product kon ophalen in de winkel.
KlantenserviceHoewel ik niet snel negatief wil doen over een klantenservice en bedrijf moet ik echt hier even mijn ei kwijt. Na 12 dagen had ik besloten een product te retourneren omdat het product niet goed bevalt. Via de website heb ik het retourformulier ingevuld en verzonden. En hier ging het mis. Ik heb na een week nog geen e-mail gehad met een bevestiging. Ik had geen haast met het retourneren maar besloot nu toch maar contact op te nemen omdat het nu wel erg lang duurde.
Ik sprak met Marcella via de MediaMarkt chat en legde mijn verhaal voor. Deze gaf aan dat er een storing was in hun systeem en dat dit daardoor schijnbaar niet is doorgekomen en dat ze een retournummer voor mij ging aanmaken. Echter ging dit niet, ik moest hem in de winkel retourneren want had hem afgehaald. Apart, maar heb hem toch echt online besteld, maar goed. Toen ik vroeg of ze mij dan een bevestiging kon geven dat ik wel tijdig was met het retourverzoek werd mij doodleuk vermeld dat het product binnen 14 dagen retour moest en dat ik hem nu niet meer kan retourneren. Ik gaf aan dat ik binnen de tijd een verzoek heb ingediend om hem te retourneren en dat het storing in hun systeem niet mijn probleem zou moeten zijn. Ik zou na het melden 14 dagen de tijd hebben gehad om hem retour te sturen, dit staat zelfs op de MediaMarkt website. Hierin ging ze niet mee en ik was zelf verantwoordelijk dat het binnen 14 dagen moest worden aangemeld. Ze wilde het gesprek niet verder aangaan en verbrak gewoon de verbinding want ze had geen zin in een discussie.
Met andere woorden, als je je retour aanmeld via de website, en de website doet het niet en heeft een probleem, dan ben je als klant zelf verantwoordelijk. Te achterlijk voor woorden dit. Echt een hele dikke onvoldoende voor deze service, als je dat nog service kan noemen.