Max ICT B.V.

Voorraad is niet op voorraad. Na retour wordt standaard restocking fee gerekend. Ik heb een switch besteld die nergens op voorraad was behalve bij deze club. Kostte 40 euro meer maar goed ik had dat ding snel nodig. Na 2 dagen heb ik geprobeerd om hun online chatdienst te gebruiken. Deze werkt niet. Telefoon werkt sneller. Er werd aangegeven dat er navraag gedaan werd. Geen reactie verder. Na nogmaals 2 dagen was ik er klaar mee en ik annuleer de order. Tot mijn verbazing krijg ik dezelfde avond (na sluitingstijd) een mail dat het artikel verzonden is. Een dropship uit Denemarken. Dus GEEN voorraad. Ondertussen had ik al een vervangend artikel besteld en binnen. RMA wordt wel gehonoreerd maar met een restocking fee van 20%. WAARDELOOS. Nu verkoop ik de switch gewoon via Marktplaats.

Doos niet geopend want het was een waardeloze levering aangezien ik al een vervangende switch binnengekregen heb.

Keer op keer hetzelfde mailtje. In eerste instantie zou het nagevraagd worden. Ik ben 2 weken op vakantie en in die 2 weken is er geen enkele actie ondernomen.

Na wederom een mail gestuurd te hebben loop je tegen een policy muur op. Geen klanten/klachtenservice. Volgens mij gewoon een aangepast autoresponder mailtje.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops