Heb al eens eerder bij Megekko besteld en mijn ervaring met hun was toen erg goed qua bestellen, bezorging en service.
Deze keer had ik weer een redelijke bestelling gedaan (4 items) en daar heb ik geen problemen aan ondervonden.
Ik had mijn items zondagavond laat besteld en ik kreeg dezelfde avond al een bevestiging dat mijn items verzonden waren en iets later kreeg ik ook al direct een track & trace code.
In eerste instantie was de verwachting dat mijn items op dinsdag 2 mei zouden worden bezorgd tussen 17:00 en 21:00, wat geen probleem voor mij was.
Maandag morgen keek ik nog even naar mijn track & trace en toen zag dat mijn items op de maandag tussen 17:00 en 21:00 zouden worden bezorgd, sneller dan ik zelfs had kunnen verwachten en Megekko in eerste instantie ook.
Later op de dag kwam ik rond 16:30 thuis van werk en mijn sleutel zat nog niet eens in het slot en daar reed de PostNL bus al de straat binnen met mijn pakketjes (had 2 pakketten vanwege de hoeveelheid en diverse items).
Tijdens mijn eerste ervaring met Megekko had ik een voeding ontvangen met een 24 pins kabel waar enkele kabeltjes van los waren bij ontvangst.
Toen heb ik dus contact opgenomen met Megekko en de benodigde foto's en informatie aan hun gegeven en niet veel later kreeg ik al een melding dat een nieuwe voeding mijn kant op zou komen.
Al met al een super goede service.