Eind 2014 had ik via Plasmavisie een Samsung UE48HU7500 tv gekocht. Vanwege de lage prijs en korte reisafstand had ik gekozen voor Plasmavisie.
KlantenserviceNet 1,5 maand na het verlopen van mijn garantie kreeg ik ineens een probleem met de koelventilator (ratelend geluid). Ik heb toen hierover met de Samsung klantenservice contact opgenomen. Doordat het probleem zo vlak na het verlopen van de garantie ontstond, zou er een coulance regeling van toepassing zijn. Er is vervolgens een service opdracht gemaakt voor Selectro (reparateur). Volgens Selectro (en later Samsung Nederland) zou er geen coulance regeling door Samsung Benelux toegepast kunnen worden, omdat het een import toestel is. Dit is natuurlijk waardeloos van Samsung Benelux.
Vervolgens heb ik mijn probleem voorgelegd aan Plasmavisie. Ik heb de tv naar Plasmavisie gebracht en ze hebben de reparatie afgehandeld via het Europese service centrum. Hierdoor was ik mijn tv behoorlijk lang kwijt. Gelukkig kreeg ik gedurende die periode een prima leen toestel van Plasmavisie. Vorige week kon ik de tv weer ophalen. De ventilator is vervangen, en de tv werkt nu weer prima. Wat ik uitstekend vind is dat de volledige reparatie kosten vergoed zijn onder coulance van Plasmavisie. Dat is toch wel goede service!