Azerty

NUC besteld met geheugen en een M.2 SSD, geheugen was niet op voorraad maar netjes binnen de 2-3 dagen levertijd binnen, heb de bestelling afgehaald.

SSD bleek na 2 dagen toch defect. NUC heeft zichzelf(BSOD?) opnieuw opgestart en bleef hangen op een S.M.A.R.T error, F1 to continue maar Windows wou niet meer starten ook middels een bootable stick geprobeerd Windows te repareren maar helaas, middels een linux live cd de partities proberen te benaderen maar helaas.
sávonds laat een RMA aangemeld bij azerty en direct een nieuwe besteld, want het systeem moet weer draaien en was redelijk overtuigd dat de SSD defect was.
volgende ochtend vroeg een melding met een RMA nummer en dat er een bestelling klaar stond om af te halen. Bij de balie gemeld dat ik de RMA in kwam leveren en de nieuwe bestelling af kwam halen en gevraagd wat de mogelijkheden waren tot creditering daar ik direct weer met een werkende SSD naar huis wil. Medewerker bood aan om de SSD direct even te testen(dit is relatief snel te bepalen of deze defect is), na 10/15 minuten kwam de medewerken met goed nieuws, de SSD bleek inderdaad defect ze hebben de nieuwe order gelijk verrekend ik moest alleen nog maar even tekenen voor ontvangst.
Perfect geregeld, goede service en snel geholpen!

Scorekaart voor Azerty