Coolblue.nl

Tv van 2300 euro besteld en betaald. Maar is nu zoek. Het zal een fout van PostNL zijn maar daar moet Coolblue zijn zaakjes maar goed mee regelen en hoef ik niet de dupe van te worden.

Tv zou 28-04-2017 tussen 13.00 en16.00 uur geleverd worden. De hele middag en avond zitten wachten omdat ze tot 22.00 uur konden bestellen. Nu nog niks in huis pakket is op het distributiecentrum daarna geen barcode meer. Coolblue start een onderzoek en heeft me beloofd dat ik binnen 48UUR bericht van ze krijg. Een andere opsturen kan niet dus wacht maar af. Hoop dat het goed komt

De mensen doen wel hun best maar zitten volgens mij aan vervelende procedures vast waardoor ik steeds meer gefrustreerd raak. Als ik nu een andere zou bestellen zou hij er morgen moeten zijn. Nu heb ik geen idee wanneer er eventueel iets komt.

Update.
Nieuwe tv vandaag geleverd. Andere tv waar deze Review over gaat is bij PostNL zoek geraakt. Doos was 70 cm bij 130 cm, is waarschijnlijk onder een kastje gevallen. Cool bleu heeft het verder netjes afgehandeld.

Beste meneer van Eekelen,

Bedankt voor uw feedback. Wij kunnen ons voorstellen dat u niet tevreden bent met de gang van zaken rondom uw bestelling. Wij willen u wel meteen meegeven dat wij onze uiterste best hebben gedaan en zullen blijven doen om dit voor u op te lossen. Mochten wij hiernaast nog iets voor u kunnen betekenen, kunt u dit laten weten in een e-mail naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue