Megekko

Ik zocht een bepaalde Asus laptop met i3 proseccor, die bijna alleen met i5 en i7 processor worden verkocht in Nederland. Ik was dus heel blij dat Megekko deze versie wel verkocht. De website is overzichtelijk en ik heb mijn bestelling snel en makkelijk kunnen plaatsen.
Meteen kreeg ik een bevestiging van mijn bestelling en een dag later werd ik op de hoogte gehouden of de items op voorraad waren en of de leveringsdatum juist was, ook kreeg ik nog een e-mail dat mijn pakketje verzonden was.
Alleen een beetje jammer dat Megekko zichzelf omschrijft als "een website voor echte mannen". Als vrouw kan je ook prima een bestelling plaatsen ;)

Op zaterdag heb ik de bestelling geplaatst en deze kwam woensdags binnen. Dit is natuurlijk net de snelste levertijd maar er werd bij het bestellen al aangegeven dat de laptop op woensdag geleverd zou worden. Dit was ook het geval.
De laptop werd, in originele Asus verpakking, in een grote doos geleverd met een soort 'luchtkussentjes' voor de breekbaarheid.

Scorekaart voor Megekko