Coolblue.nl

Hoi Ferry,

Bedankt voor uw uitgebreide review. Zo weten we hier precies wat er aan de hand is. Ten eerste vinden we het heel vervelend dat u nu zonder TV zit. We snappen dat dit balen is en dat u zo snel mogelijk weer wilt genieten van uw favoriete programma's. Wij verkopen alleen de beste producten en dat uw Samsung kapot ging was natuurlijk niet de bedoeling. Daarom hebben wij het ook volledig vergoed. De andere ervaringen met TV's bij andere bedrijven zijn zuur en we begrijpen dat dit bijdraagt aan de frustratie. Maar wij kunnen alleen verantwoording nemen voor de producten die wij zelf verkopen.
Op het moment hebben onze collega's het uiterste gedaan van wat we kunnen doen. Normaal geven we namelijk geen korting. Dat u een korting heeft gekregen is dan ook bij wijze van hoge uitzondering. Verder fluctueren de prijzen van onze producten nog wel eens. We passen dit niet handmatig aan maar ons systeem genereert mooie prijzen op basis van marktwerking, inkoopprijzen en andere data. U mag er natuurlijk altijd voor kiezen om voor een TV te gaan die meer in de prijscategorie van uw eerste TV valt. Wij bieden op elk product twee jaar garantie tegen defecten en we hanteren een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Zo kunt u zeker uitvinden of de TV helemaal bij u past. Dat en de uitzonderlijke korting is wat we voor u kunnen doen. Als u hier nog vragen of opmerkingen over heeft dan kunt u ons mailen via geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue