De interface op de site is voor zoeken niet super, maar ik koop vanuit Tweakers-links en dan gaat het over het algemeen prima. Klein akkefietje gehad i.v.m. late levering (wel vaker met externe voorraad). Voor de service hoef je hier mijns inziens niet te zijn, en de ketting is zo sterk als de zwakste schakel.
VerzendingMegekko verstuurt goed verpakt en zeer snel. Hierover zeer tevreden.
KlantenserviceHeb een aantal bestellingen gedaan. Hierbij reeds één DOA ontvangen en heb nu met een ander product een defecte adapter. Megekko stelt zich hierbij telkens zéér star op. Ik ben een zakelijke klant, hier kan je als onderneming je voordeel uit halen, en dit doen ze totaal niet.
Bij de monitor: Twee stuks (identiek) besteld. Eén werkte goed, de andere was met geen mogelijkheid op Full HD resolutie. Uiteraard aan dezelfde en nog een andere PC gekoppeld, op dezelfde kabel, en zelfs de adapter uitgewisseld.
Contact opgenomen en aangegeven dat er één stuk was. Aangegeven dat ik er per se snel twee wilde hebben en gevraagd of men dus snel een nieuwe konden sturen na bewijs van verzending van de oude; bij geen defect wilde ik die alsnog wel betalen. Niet mogelijk, men gaf aan de kosten laag te willen houden. Volgens mij wordt het zo duurder, want ik heb gebruik gemaakt van het in hun voorwaarden opgenomen retourrecht en de monitor elders gekocht.
Nu weer gedoe over dat ik vanwege een kapotte adapter toch een compleet apparaat op moet sturen (terwijl het apparaat nog naar volle tevredenheid in gebruik is en we nu alleen adapter hoeven te wisselen).
Uit kostenoverweging voor een starre houding kiezen kan, maar andere (ongeveer even goedkope webshops) lukt het wel om daarnaast ook nog service te bieden. Resumé: Alleen iets bestellen als je het nergens anders kan krijgen.