Coolblue.nl

Op maandagavond wasdroger besteld, woensdagochtend vroeg geleverd. Het kon eerder maar je kunt zelf een bezorgmoment kiezen en een dag later kwam mij beter uit. Heldere site en supersimpel bestelprces. Kan niet beter eigenlijk.

Aardige bezorgers die de droger in 2 minuten op z'n plek hadden. Je krijgt ook nog wat uitleg over het product als je dat wil. Handig is dat de bezorger je 15 minuten voor aankomst belt, en dat ze een 'window' van 30 minuten aangeven waardoor je niet een halve dag voor niks naar de voordeur zit te staren.

Klein kritiekpuntje is dat je bij deze vorm van bezorgen pas om 02:00 uur in de nacht weet op welk moment de bezorging zal plaatsvinden, wat het nogal lastig plannen maakt. Het beloofde smsje + mailtje met een tijdsindicatie is nooit aangekomen, ik moest zelf naar de orderstatuspagina gaan om uit te vinden hoe laat er bezorgd zou worden.

Scorekaart voor Coolblue.nl