Ik ben al jaren zakelijke klant. Sinds de "upgrade" van hun website, is het een totale nachtmerrie om producten te bestellen.
De nieuwe interface werkt voor geen meter. Ik heb hier op de launchdag al een mail met feedback over gestuurd, maar blijkbaar vindt Azerty het niet nodig om hun website gebruiksvriendelijk te maken. Enkele voorbeelden: het sorteren van producten op attributen (de 101 verschillende SSD capaciteiten bv), het onthouden van voorkeuren i.v.m. de website zoals productrangschikking, het feit dat er niet vanuit de "productlijst" kan toegevoegd worden aan het winkelmandje (men dient eerst de productpagina te openen), ...
Door de switch is er ook heel wat misgelopen met hun back-end voor zakelijke gebruikers. Mijn facturen werden niet correct gegenereerd. Als Belgische zakelijke klant, dien ik geen BTW te bestalen (en trek ik die hier ook niet terug). Meer info bij "Klantenservice"
Het heeft 10 mails en meer als 2 maand geduurd voor ik een correcte factuur had. Het meest frustrerende was het feit dat de klantendienst bij de eerste 4 mails gewoon doodleuk een kopie van de foute factuur doorstuurde. Pas na het werken met vette en onderlijnde tekst, een screenshot van de factuur met het btw bedrag in het rood omcirkeld te hebben, kreeg ik een correcte factuur.
Als kers op de taart krijg ik 2 weken geleden een mail van de debiteurdienst dat ik nog een dikke 400 euro verschuldigd ben. Verrassing: het systeem wacht nog steeds op de BTW. Direct de mail beantwoord en duidelijk verwezen naar het hierboven beschreven fiasco en niet eens een antwoord gekregen.
In het verleden begin Azerty af en toe wel eens wat fouten (slechte communicatie, verzenden naar een verkeerd adres), maar over het algemeen viel het al bij al wel mee. De afgelopen 6 maand waren echter een totale nachtmerrie.
Ik werk sinds een paar weken met een ander bedrijf, wat een stuk vlotter verloopt.
Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback. Door middel van feedback kunnen we namelijk onze dienstverlening verbeteren.
Helaas kunnen we uw ordergegevens niet achterhalen. Zou u daarom zo vriendelijk willen zijn uw ordergegevens te mailen naar rene.jansen@azerty.nl, zodat we zo spoedig mogelijk tot een oplossing kunnen komen.
Rene Jansen