Azerty

Regelmatig plaats ik relatief kleine bestellingen (EUR 50...EUR250) bij Azerty. De shops bij mij in de buurt/werk (ZH / West Brabant) zijn of te duur, te onbetrouwbaar (bv. bij garantiezaken) of zorgen er gewoon voor dat je daar niet meer klant wil blijven.

Azerty heeft daarintegen meestal aantrekkelijke prijzen en door de (gratis) verzending is de afstand dan ook geen probleem. Al mijn bestellingen zijn altijd perfect verlopen!

Wellicht is het goed om eens naar de product-indeling en de zoekfunctie van de website te kijken. Sommige producten zijn moeilijk/bijna niet te vinden of een search levert 100+ pagina's resultaten op.... Door de verwijzing via Tweakers komt het dan wel goed, maar mogelijk worden hierdoor orders gemist...
Ook zou het fijn zijn als meer producten ook met de foto op de site staan, dat zoekt een stuk sneller.

Het lijkt erop dat er veel voorraad is en daardoor kan vaak de volgende dag al geleverd worden, zoals ze beloven. En dat doen ze dan ook!
De spulletjes worden erg degelijk in een (grote) doos verpakt met voldoende luchtkussentjes. Fijn dat dit zo gebeurd, bij concurrenten zie je nogal eens een veel te dikke envelop met een volledig platgedrukt product. Op deze manier blijft alles tijdens transport gegarandeerd heel. Netjes!

Scorekaart voor Azerty