Ik heb nog nooit zo een geweldige ervaring gehad met een online shop! Alles werd perfect uitgelegd en dit doorheen heel de dag, heel de dag door! De service is gewoon perfect, en de producten natuurlijk ook. Ik ken geen enkele winkel die zo een goede en uitgebreide variatie in hifi aanbiedt. De verzending was ook zo als het moet! Niks aan te merken op deze winkel, als je dit leest en je wilt iets kopen van audio of beeld ga dan aub naar deze winkel!
VerzendingVOLGENDE DAG THUIS! Hier wil ik ook vermelden dat de dag dat ik een product had besteld deze uit stock was gegaan en ik had dit niet gezien maar Cor, een medewerker, belde me om een oplossing te zoeken, door hem heb ik op tijd mijn producten, zelfs om half tien wou hij me verder helpen! COR YOU ARE THE MAN! Als je nog vragen hebt over wat dan ook raad ik zeker Cor aan!
KlantenserviceIedereen die ik gesproken heb, Aaron, Cor, Raymond, Tamara, ... Allemaal geweldige mensen die er heel veel van kennen en je altijd willen helpen! Ik denk dat ik het avontuur om een platenspeler en versterker met speakers nooit zo zou beleefd hebben als bij deze winkel! Ik was honderd procent overtuigd over hun hulp en ik kan jullie zeggen dat deze mensen er veel van kennen want ik ben ongelooflijk tevreden over hun hulp. Mijn producten die ik er heb gekocht zijn prachtige producten!