ALTERNATE.nl

afgelopen maandag een msi gtx 1070 gaming x besteld . vandaag besteld morgen in huis stond er mooi aangegeven . echter zit ik nu all 3 dagen te wachten op mijn bestelling . zojuist vandaag nog contact gehad met alternate met de vraag wanneer ik het pakketje mag verwachten . omdat op mijn acount van alternate namelijk staat dat mijn pakket is uitgeleverd . het enige antwoord dat ik kreeg . is dat het mischien vandaag of mischien wel morgen verstuurd gaat worden . waardeloos dus !!! . dit is nu all de 3de of 4de keer op een rij dat alternate zich niet kan houden aan de levertijd . erg slecht . als ik mijn pakket morgen niet ontvang . mogen ze het houden en was dit de laatste keer geweest . dat ik er iets besteld heb . waardeloos bedrijf tegenwoordig .

na 3 dagen wachten is het pakket nog steeds niet verzonden . ookal staat er op mijn acount van alternate dat mijn pakket is uitgeleverd . echter heb ik nog steeds geen track&trace code ontvangen . en ze zijn maar erg lakoniek !!

tja wat valt daar nog over te zeggen . het wort mischien vandaag of morgen verzonden . wellicht nooit denk ik inmiddels .

Scorekaart voor ALTERNATE.nl