Megekko

Ik heb nu twee keer een volledige reeks aan computeronderdelen besteld bij Megekko. Gebruik van de website, zoeken door de website, informatie vinden, producten selecteren en betalen was allemaal erg makkelijk. Het is ook fijn dat ze bijna altijd het goedkoopst zijn.

Mijn bestelling (met computeronderdelen) was netjes op tijd binnen en alles was goed verpakt. Echter: mijn eerste bestelling (vorig jaar) had een product waarover ik elke dag een mailtje kreeg dat het morgen zou komen, en nog een keer, en nog een keer, omdat de leverancier het steeds niet zou opsturen. Na dat specifieke onderdeel te annuleren had ik de rest van mijn bestelling netjes de volgende dag in huis.

De klantenservice is volgensmij alleen te bereiken via mail. Geen telefoon, wat je terug ziet in de prijs van producten. Antwoord is altijd snel en uitgebreid waar nodig. Het mailcontact vorig jaar kwam wat sarcastisch over en was dit jaar gewoon goed, maar het probleem werd in beide gevallen goed opgelost.

Scorekaart voor Megekko