Megekko

De bestelling was snel gegaan betaling was ook prima geregeld, iDeal werkt meetal wel, hierna kwamen de problemen pas.

Levering binnen 24 uur is niet mogelijk blijkbaar, schijnt bij de betreffende producten ook te staan, helaas is alles nog niet binnen na ruim een maand wachten.

Waardeloos, een van de producten is niet geleverd, de shop blijft vasthouden aan een weging door postnl en beweert dat het in de doos heft gezeten. Op de dag van levering kreeg ik in de postnl app een bericht dat er een 2de pakket onderweg was van megekko. Aangezien in de doos maar 1 van de 2 producten was geleverd ging ik er van uit dat dit een deellevering was. Enkele weken later nog niet ontvangen, daarna gevraagd naar de levering (nee die heft u al in ontvangest genomen, ja 1 van de 2 producten). Na heen en weer gesteggel willen ze me niet schadeloos stellen. Er is een mogelijkheid om een geschil aan te kaarten, maar daar zijnze niet bekend. Daarnaast kost dat een dag vrij nemen en parkeren in den Haag or Utrecht om een zitting bij te wonen en die kosten worden niet verged als je gelijk krijgt. Is mij de 58 euro niet waard. Hier houden ze ongetwijfeld rekening mee in hun zwendels.

Pas dus op met deze oplichters, ze sturen hun pakketten blijkbaar maar half op en nemen de klant vervolgens niet serieus! Bestel hier niet als je iets voor een redlijke prijs wilt.

Scorekaart voor Megekko