Megekko

Website doet een beetje gedateerd aan, maar alles is te vinden en scherpe prijzen. Zoekfunctie werkt goed, dus niet eeuwig door categoriën heen klikken voordat je vindt wat je zoekt.

Op zondag besteld, de dag er na al in huis. Tja, veel sneller kan het bijna niet? Gelukkig geen gedoe met zaken die 'toch niet' op voorraad waren. Netjes verpakt met massa's bescherming.

Mijn moederbord werd helaas DOA geleverd. Ik had nooit eerder bij Megekko besteld en gezien de lage prijzen had ik me er op ingesteld dat het retourproces een drama zou worden. Het viel echter 100% mee. De maandagavond dat ik het binnenkreeg een RMA aangemaakt, die werd binnen een uur goedgekeurd; dinsdag ging het bord retour en woensdagochtend kreeg ik al de bevestiging dat er een nieuw bord opgestuurd zou worden. Deze donderdagmiddag binnengekregen. Vragen tussendoor per e-mail werden snel en duidelijk beantwoord. Wat dat betreft kon het haast niet beter.

Scorekaart voor Megekko