Alvorens te bestellen vroeg ik of apparaat binnen twee dagen te leveren was. Zij gaven aan dat dit geen probleem was waardoor ik ervoor koos om deze bij Megekko te bestellen. Meteen na bestelling kreeg ik echter een leverdatum van ruim twee weken later. Voelde me er dus ingeluisd.
VerzendingProdukt bleek bij het uitpakken al defect. Het touchpad van de bestelde chromebook zat los.
Update:
De chromebook is al 3 weken geleden opgestuurd ter reparatie naar Asus, maar nog steeds niet gerepareerd. Ik vind het belachelijk dat een compleet nieuw produkt defect wordt afgeleverd en dat ik deze dan moet opsturen ter reparatie. In dat soort gevallen verwacht ik gewoon een nieuwe geleverd te krijgen en de defecte retour te kunnen sturen.
Tot tweemaail toe foutieve informatie gekregen. Ten eerste over de levering binnen twee dagen. Ten tweede werd ik na mijn klacht over het defect verwezen naar de website. Na daar mijn probleem te hebben ingevuld kreeg ik te horen dat ik voor dit produkt een andere procedure moest volgen. Terwijl ik in mijn eerste mail al had aangegeven over welk produkt het ging.