Max ICT B.V.

Na al een foute levering een vervangend product besteld. Deze moest ik ook afrekenen en had ik dus 2x betaald en nog geen product in handen, want de oude had ik al retour gestuurd. Vervolgens een week gewacht en geen tussentijdse info ontvangen. Zelf chatten en dan de belofte krijgen dat je de volgende dag wordt geinformeerd. Geen reactie, zelf bellen en dan wordt het de volgende dag geleverd. Helaas ook dat niet. Weer bellen en morgen wordt het geleverd. Zo ging het een paar keer door en dan vraag ik of ze geen andere oplossing hebben. Dat ging niet meer , want het was al na 17.00 uur. volgende dag wordt ik verder geinformeerd. Weer niets en ik ben boos en vraag wat nu werkelijk te geloven is en wat niet. inmiddels ruim 2 weken verder en veel telefoontjes met echt onredelijke argumenten aan de telefoon ben ik inmiddels in het bezit van de producten. Je voelt je als klant echt niet serieus genomen en vooral aan het lijntje gehouden. Ik koop hier nooit meer iets!!

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops