Max ICT B.V.

Het plaatsen van de bestelling en het innen van het geld dat was goed geregeld en liep gesmeerd. Geld ontvangen gaat goed.

De levering was waardeloos. 16gb RAM bestelt en 8gb ontvangen en ook nog eens later dan afgesproken.

Te weinig geleverd!! Nee, was volgens de verkoop een fout op de website en had ik als klant kunnen weten, omdat er een productcode bij stond. Die zijn gek, alsof ik daar op ga letten, zij moeten opletten. Nalevering gingen ze niet aan beginnen, ik kon kosteloos terugsturen en mijn geld terugkrijgen. Volgens consumentenrecht helemaal fout, zij hadden gewoon moeten naleveren. Uiteindelijk zelf gebeld en een voorstel gedaan om een vervangende bestelling te ontvangen tegen een kleine bijbetaling, nou dat ging niet van harte. De manier waarop je te woord gestaan wordt is ronduit beschamend, alsof je een crimineel bent en bewust probeert hun een oor aan te naaien, terwijl ze zelf de fout maken op de website. Ik heb naar aanleiding van dit voorval hen op nog meer fouten gewezen en dan kan er niet eens een bedankje af. Waardeloze zaak, ik bestel hier nooit meer iets.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops