Ik had een nieuw scherm nodig, want ik kreeg enorm veel last van mijn ogen van het kijken naar een scherm. Dit was bij mijn Asus VS247HR, ik weet niet waardoor maar ik had iedere instellingen bij het scherm uitgeprobeerd en de vermoeide ogen bleven maar. Daarom had ik laatst verschillende monitoren (BenQ GL2250HM, iiyama ProLite X2481HS-B1 en iiyama E2483HS) uitgeprobeerd, en ik kom tot de conclusie dat de iiyama E2483HS een enorm goed product is voor de prijs. Het scherm heeft namelijk een blue light filter en flicker free mogelijkheden ingebouwd, waardoor het goed voor je ogen is als je lang achter een scherm zit. Ik heb sindsdien dat ik het scherm gebruik geen last meer gehad van vermoeide ogen. De precisie van 24 inch in vergelijking met een 23,6 inch is ook een enorm verschil daarom raad ik dit product echt aan. Het enige nadeel aan het scherm is dat ik eigenlijk voor de refresh rate een 144hz monitor wilde hebben voor games. Dit scherm heeft namelijk 60hz, waardoor het dus iets minder vloeiend is voor FPS games en eigenlijk ook het meest standaard is voor een scherm. Maar als je een 144hz monitor wilt hebben moet je wel veel meer betalen dan €150,- ... En bij mij zit daar toch wel eigenlijk de grens voor alleen een scherm. Even goed ben ik nog steeds dit scherm aan het uitproberen voor dagelijks gebruik etc. maar in ieder geval heb ik tot nu toe nog geen klachten ervaart.
VerzendingErg snel geleverd ik kon het eigenlijk op 31-3 de bestelling ontvangen, maar ik was niet thuis op die dag dus ik had de bestelling naar 1-4-2017 verplaatst op de site. De levering blijft top, alleen ik had een vorige keer wel een probleem met het terug versturen van het pakket. Even goed na veel gedoe was dat ook weer in orde.
KlantenserviceStaat je snel & vriendelijk te woord en denkt met je mee. Volgens mij toch wel de beste klantenservice & levering in Nederland.