In het verleden had ik al eerder on-line bij Kamera-Express besteld en was nu opzoek naar een nieuwe compact camera. Zelf wist ik al goed wat ik wilde hebben, dus ging mijn voorkeur weer uit om bij Kamera-Express te kopen. De website zit er zeer duidelijk uit, en het aanbod is zeer ruim.
Op sommige producten krijg je zelfs geen 2 jaar, maar 5 jaar garantie. Ook kan je direct een verzekering afsluiten voor je camera en accessoires.
De verzending bij Kamera-Express is zeer vlot, zeker als je via Ideal besteld, dan is het de volgende dag in huis. Zelf had ik via Credit Card besteld en dan wordt de bestelling pas in behandeling genomen zodra de betaling van de credit card verwerkt is. Vrijdagavond besteld, en maandag was de levering al in huis. De producten waren goed en netjes verpakt.
Misschien een tip voor Kamera-Express: Het zou handig zijn als er ook een optie is dat je zelf kan bepalen wanneer de bestelling wordt geleverd (bv. Maandag besteld en kiezen voor levering op Zaterdag).
Voor aankoop had ik nog advies nodig en had via e-mail contact gehad met de klantenservice. Ik had binnen 15 minuten een deskundig en uitgebreide reactie terug, waardoor ik mijn keuze kon maken.
Via telefoon heb ik geen contact gehad en ben niet in één van de vele winkels geweest.