Megekko

De aangegeven voorraad op de WebShop is de voorraad van de toeleveranciers. Na het bestellen van enkele moederborden, waarvan werd aangegeven dat deze in "eigen" voorraad zijn bleken deze niet leverbaar te zijn. De voorraad mutatie was al opgeschaald m.b.t. een levering die nog niet binnen was. Met andere woorden: de voorraad wordt al opgehoogd met leveringen die nog niet eens binnen zijn. Nu bleek dat de bestelde moederborden door de toeleverancier niet geleverd waren waardoor de voorraad (die geen voorraad was) niet klopte en heb ik een bestelling gedaan voor een product wat nog binnen moest komen maar waarvan duidelijk aangegeven werd dat er voorraad was.

Na contact per e-mail werd er excuses gemaakt en werd aangegeven dat het een voorraad fout was. Maar de maandag daarna werden er zelfs ruim 50 stuks als voorraad aangegeven!!
Daarop heb ik dus gevraagd de bestelde moederborden direct te verzenden.
Nee dat kan niet werd er gezegd, ze zijn nog steeds niet binnen en er is niet bekend wanneer ze komen. Als u de bestelling opnieuw plaatst kunnen we de order opnieuw aannemen en de bestelling met een dag of 3 verzenden. De huidige order zou worden gecrediteerd.
Bijzonder slechte zaak, je gaat geen voorraad indicatie bijschalen op producten waarvan je niet eens 100% zeker weet of je deze überhaupt binnen gaat krijgen, zo werkt dat natuurlijk niet!!

Scorekaart voor Megekko