Megekko

Over een periode van 6 maanden genoeg besteld om een complete PC in elkaar te zetten wat dus inmiddels ook gebeurd is! Tot nu toe altijd geleverd binnen 1 dag indien voorraad aanwezig is en fijne is dat je ook tot 22:30 kan bestellen!

Altijd netjes verpakt, geen problemen gehad.

Na bestellen van een ASUS Z170 bleken de M2 schroeven niet meegeleverd te zijn, ondanks dat ASUS aangeeft dat het wel mee geleverd zou moeten worden. Bleek ook niet in moederbord te zitten zoals bij sommige merken wel het geval is. Jammer genoeg kwam ik daar pas zeer recent achter nadat ik een nieuwe samsung m2 ssd had besteld bij Megekko waar helaas geen schroef bij is geleverd.. Aankoop van moederbord is eind vorig jaar geweest.

Gemaild met ASUS als trouwe ASUS moederbord aankoper (en registreer mijn producten op asus website) om te vragen of zij mij konden helpen. Konden niks voor mij betekenen, ook niet een aanwijzing waar ik wel zoiets kan vinden en/of ik een spacer uberhaupt nodig heb. Zeiden doodleuk dat ik bij de leverancier/verkoper moest gaan klagen (Megekko heeft hier 0,0 mee te maken als moederbord gesealed is, al met al beetje jammer van ASUS!) Gemiste kans.

Na mailtje naar megekko of zij mij konden helpen kreeg ik binnen het uur een mail terug dat ze voor mij het magazijn ingingen om te kijken of er nog wat lag om mij te helpen (m2+spacer) en uiteindelijk een followup mailtje dat het voor elkaar is.

Kortom, na 4 orders komt ook zeker weten mijn 5e order bij Megekko uit. Goede service en vaak ook de goedkoopste voor losse componenten.

TLDR: AANRADER!

Scorekaart voor Megekko