Azerty

Het overzicht van producten (afbeeldingen + productnaam) is niet volledig zichtbaar en hierdoor onduidelijk. Ik dacht even nog snel wat te bestellen voordat ik de deur uit moest en heb ik hierdoor de verkeerde varianten besteld! Uiteraard mijn eigen schuld! Maar neemt niet weg dat het overzicht ietwat onduidelijk kan zijn.

Netjes en op tijd verstuurd. Prima communicatie over dit proces.

In mijn haast heb ik onbedoeld een A-keuze product besteld. Bij het ontvangen van de bestelling hier gelijk over gebeld en de klantenservice heeft mij gerustgesteld. In het geval dat er toch iets mis mocht zijn met het product kon ik dit terugsturen en kreeg ik een nieuwe.

Ik heb het product net voor het weekend ontvangen en maandag gelijk retour gestuurd omdat ik helaas een oppervlakkige beschadiging op de display van het product heb gevonden.

Omdat het product alleen nog maar op voorraad was bij de leverancier, afstand gedaan van de koop! Maar prima tevreden met de communicatie en service van Azerty!

De service-aanvraag loopt nog op dit moment en naar verwachting wordt het aankoopbedrag gecrediteerd.

Scorekaart voor Azerty